Categorieën

  • Rundsvlees bestellen
  • Varkensvlees bestellen

Sinds 2013 verkopen we twee keer per maand rundvlees en tweemaandelijks kalfsvlees erbij. Daarvoor bouwden we een vleesveestal voor 120 koeien van het ras Blonde d'Aquitaine. Een Frans ras dat groter en sterker is dan Wit-Blauw en waarvan de kalveren op natuurlijke wijze geboren worden. Een ideaal ras om mee aan de slag te gaan in onze hoeveslagerij. 

De vetgemeste dieren van Blonde d'Aquitaine gaan naar het slachthuis en komen nadien terug naar hier. 

Op twee dagen (donderdag en vrijdag) versnijden we het rund (en kalf), verpakken we de bestellingen.  Vrijdagavond en zaterdagvoormiddag kan het vlees afgehaald worden.  We weten dus perfect wat er met ons vlees gebeurt, van het begin tot het einde.

Bestellen kan per kg en per stuk (keuze te vermelden bij opmerkingen).

Op de afhaaldag kan je het vlees komen afhalen of op een ander afgesproken moment.

Je kan best een stevige tas of bak meebrengen om alles mee naar huis te nemen waar je dan zelf alles in de juiste porties kan verpakken om het vervolgens in te vriezen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van de komende afhaaldagen.

Vanaf april 2022 zijn we met onze hoeveslagerij verhuisd naar onze nieuwe hoevewinkel op de Turnhoutsebaan 174 te Oostmalle.  Naast ons gekend runds- en kalfsvlees bieden we hier nu ook tweewekelijk vers varkensvlees en 9-wekelijks kip aan.  Ook zijn we gestart met een eigen groententuin.  Vanaf arpril tot juni zijn er verse asperges te verkrijgen.  Andere groenten die in onze tuin staan en verkrijgbaar afhankelijk van de weersomstandigheden: rode biet, courgette, bloemkool, broccoli, wortelen, ajuin, witte kool, rode kool, spitskool, pompoenen,...

Foto
nieuwsbrief